Sök här
0
Varukorg

Köpvillkor


Precis som i vår fysiska butik i Kungens Kurva strävar vi efter att vårt sortiment på nätet ska hålla bra priser utan avkall på kvalitet och service. Därför jobbar vi enbart med produkter från välkända varumärken och erbjuder alltid dig som kund följande när du handlar i vår webshop:


    Alltid bra priser på kvalitetsprodukter

    Alltid Fraktfritt

    Vi garanterar att vi alltid har billigast pris - PRISGARANTI! Hittar du varan billigare någon annanstans kan ni kontakta våran kundservice på 08-29 35 51 så hjälper vi dig.

 

HANDLA I WEBSHOPPEN


I vår webshop handlar du enkelt, utan registrering eller stök. Kom ihåg att webshopen endast innehåller en del av de fysiska butikernas sortiment och att vi uppdaterar med nya produkter varje dag.
Har du frågor kring utbud, priser, leveranser eller liknande så tveka inte att kontakta vår kundtjänst på 08-29 35 51.

Kakelgallerians webshop ägs och drivs av
Kakelgallerian i Stockholm AB
VAT-nummer: SE556723128601

 

KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

 
Alla priser som anges är i ursprungsvalutan svenska kronor (SEK) inklusive moms. Priset som gäller är det som angivits den dag du lagt din beställning. Avvikelse från villkoren är giltiga endast om båda parter har signerat särskilt avtal som reglerar detta.

Dessa köpvillkor är tillämpliga såvida svensk eller annan tillämplig lag inte föreskriver villkor som är i konflikt med dessa. För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt distans- och hemförsäljningslagen som även innefattar skydd för Kakelgallerian i Stockholm AB. Mer information om detta finns på Konsumentverkets hemsida, http://www.kov.se/.

BESTÄLLNING

 
Är beställaren under 18 år så måste denne ha målsmans tillstånd för att få handla via kakelgallerian.se . Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Kakelgallerian i Stockholm AB lider ekonomisk skada, polisanmäls.

Kakelgallerian i Stockholm AB reserverar sig för eventuella skrivfel, fel i information, fel i specifikation samt ändringar av teknisk data som står utanför vår kontroll på samtliga produkter och tjänster i vårt sortiment. All bildinformation kan inte garantera exakt utseende och beskaffenhet på våra produkter.


RESERVATION FÖR FELSKRIVNINGAR

 

Kakelgallerian reserverar sig för eventuella felskrivningar och förbehåller rätten att avbryta eller neka beställningar gällande produkter som påverkas av nämnda fel.


ÖVRIGT

 

Har du några frågor kring våra köpvillkor, så tveka inte att kontakta vår kundservice på (kundservice@kakelgallerian.se) eller 08-29 35 51.