Sök här
0
Varukorg

Köpvillkor


Precis som i vår fysiska butik i Kungens Kurva strävar vi efter att vårt sortiment på nätet ska hålla bra priser utan avkall på kvalitet och service. Därför jobbar vi enbart med produkter från välkända varumärken och erbjuder alltid dig som kund följande när du handlar i vår webshop:


    Alltid bra priser på kvalitetsprodukter

    Alltid Fraktfritt

    Vi garanterar att vi alltid har billigast pris - PRISGARANTI! Hittar du varan billigare någon annanstans kan ni kontakta våran kundservice på 08-29 35 51 så hjälper vi dig.

 

HANDLA I WEBSHOPPEN


I vår webshop handlar du enkelt, utan registrering eller stök. Kom ihåg att webshopen endast innehåller en del av de fysiska butikernas sortiment och att vi uppdaterar med nya produkter varje dag.
Har du frågor kring utbud, priser, leveranser eller liknande så tveka inte att kontakta vår kundtjänst på 08-29 35 51.

Kakelgallerians webshop ägs och drivs av
Kakelgallerian i Stockholm AB
VAT-nummer: SE556723128601


KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

1.       Vid betalning via bankgiro görs beställning av produkter när betalningen registrerats hos oss

2.       Garantier är olika på olika produkter. Fråga säljaren vad som gäller.

3.       Kakelgallerian säljer endast kakel, klinker och mosaik som är 1:a sortring och dessa är tillverkade och testade enligt gällande normer.

4.       Alla leveranstider är ungefärliga och Kakelgallerian kan inte påverka förseningar i leveranser som sker pga fördröjning hos underleverantörer eller transportföretag mm.

5.       Kontrollera att du fått rätt produkt i butiken eller vid hemleverans.

6.       Kontrollera alltid produkten du köpt innan montering. Kontrollera att du fått rätt vara, rätt mängd och att inga skador eller stora nyansskillnader förekommer. Hos natursten finns alltid en viss naturlig nyansskillnad som inte räknas som felaktig. För kakel, klinker och mosaik finns rekommendationer från Byggkeramik Rådet att läsa under flik 4 – tekniska materialegenskaper. Reklamation efter montering godkänns ej och eventuella kostnader i samband med detta ersätts inte av Kakelgallerian.

7.       Vi förbehåller oss rätten att spara personuppgifter i enlighet med GDRP för att underlätta era beställningar, reklamationer samt er köpupplevelse. Era personuppgifter säljs aldrig vidare eller används i reklamsyfte.


Alla priser som anges är i ursprungsvalutan svenska kronor (SEK) inklusive moms. Priset som gäller är det som angivits den dag du lagt din beställning. Avvikelse från villkoren är giltiga endast om båda parter har signerat särskilt avtal som reglerar detta.


Dessa köpvillkor är tillämpliga såvida svensk eller annan tillämplig lag inte föreskriver villkor som är i konflikt med dessa. För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt distans- och hemförsäljningslagen som även innefattar skydd för Kakelgallerian i Stockholm AB. Mer information om detta finns på Konsumentverkets hemsida, http://www.kov.se/.


 Kakelgallerian rekommenderar

1.       Var noga med att mäta ordentligt så att det blir rätt vid beställningen. Tänk på att vissa produkter inte går att returnera, t.ex. beställningsvaror och specialtillverkade varor.

2.       Vi rekommenderar att du hellre köper för mycket material än för lite. Vissa produkter kan vara svåra att komplettera efteråt, t.ex. kakel, klinker och mosaik kan ha olika nyanser beroende på vilken sats de tillverkats i. Varor kan också vara slut hos leverantören och går då inte att komplettera.

3.       När du fogar kakel, klinker och mosaik rekommenderar vi att du inte väljer en för smal fog. Alla plattor är naturmaterial och ingen platta har exakt likadana mått. Det kan därför vara svårt att få en tunn fog att bli snygg. Vi rekommenderar därför aldrig att man fogar mindre än 2 mm (för rektifierade plattor – kantslipade) och för övriga plattor rekommenderar vi bredare fogar beroende på utförande.

4.       Var alltid ute i god tid med beställningar eftersom vissa varor tar längre tid att få hem. Alla leveransuppgifter är preliminära. Eventuella tidsbokningar med hantverkare bör därför planeras in med hänsyn till att leveransen kan bli fördröjd.


 Reklamation

Vid eventuell reklamation vänligen kontakta butiken och ha följande information tillgänglig:

1.       Ordernummer/kvitto

2.       Beskrivning av problemet

3.       Ev. foto på skadan/felet


BESTÄLLNING

 
Är beställaren under 18 år så måste denne ha målsmans tillstånd för att få handla via kakelgallerian.se . Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Kakelgallerian i Stockholm AB lider ekonomisk skada, polisanmäls.

Kakelgallerian i Stockholm AB reserverar sig för eventuella skrivfel, fel i information, fel i specifikation samt ändringar av teknisk data som står utanför vår kontroll på samtliga produkter och tjänster i vårt sortiment. All bildinformation kan inte garantera exakt utseende och beskaffenhet på våra produkter.


RESERVATION FÖR FELSKRIVNINGAR

 

Kakelgallerian reserverar sig för eventuella felskrivningar och förbehåller rätten att avbryta eller neka beställningar gällande produkter som påverkas av nämnda fel.


ÖVRIGT

 

Har du några frågor kring våra köpvillkor, så tveka inte att kontakta vår kundservice på (kundservice@kakelgallerian.se) eller 08-29 35 51.